Despre noi

E.ON Asist Complet este o companie parte a grupului E.ON România, reprezentată de aceiași oameni în care tu ai încredere de atâția ani. E.ON Asist Complet este autorizată ANRE pentru a interveni asupra instalației de utilizare gaze naturale, a aparatelor consumatoare și asupra instalației electrice. Alături de noi ai la dispoziție echipe de profesioniști autorizați cu o vastă experiență, pentru a-ți proteja familia și casa de pericolele care pot apărea.

Siguranța clientilor nostri dar și respectarea legislației în vigoare reprezintă misiunea noastră. Lucrările de verificare şi revizie tehnică sunt necesare pentru o funcționare optimă a instalației de gaze naturale, a centralei termice dar și a pieselor conexe. Intervenția la timp și executarea reparațiilor necesare pot evita eventualele neplăceri ce ar putea să apară din cauza defecțiunilor.

Planificarea exigentă a lucrărilor tehnice ne permit efectuarea acestora în termenul prevăzut de lege.

Orientarea către client

Ne apreciem partenerii și clienții, cărora le oferim soluții personalizate, potrivite nevoilor lor. De aceea, dorim să stabilim relații pe termen lung cu furnizorii noștri, care să avantajeze ambele părți și să ne ajute să livrăm servicii de calitate clienților noștri.

Dorinţa de performanţă

Ne-am stabilit scopuri ambițioase și ne dorim să găsim cele mai bune soluții, urmărind eficiența și excelența. Suntem de încredere și dorim rezultate remarcabile.

Dorinţa de schimbare

Suntem deschiși oportunităților, promovăm schimbarea constructivă și credem că inovația este cheia îmbunătățirilor. Salutăm ideile creative și lucrăm constant pentru a deveni mai buni.

Leadership

Structura noastră organizațională se bazează pe oameni cu potențial de lideri. Recompensăm eficiența, iar liderii noștri recunosc și apreciază competența și performanța, impulsionând echipa.

Diversitate şi dezvoltare

Investim în angajații noștri, fiindcă ei sunt cel mai de preț bun al nostru. Îi ajutăm să se dezvolte profesional, iar fiindcă trăim într-o lume dominată de diversitate, dorim să o reflectăm cât de mult este posibil în realizarea activităților noastre.

Soluții inovatoare de energie pentru un viitor nelimitat de verde

Cu fiecare alegere mică avem grijă de casa noastră mai mare. Iar noi îți aducem soluții inovatoare de energie pentru un viitor nelimitat de verde, totul din zona ta de confort.

Acoperire

Servicii oferite

Operaţii periodice de verificare tehnică la instalaţia de utilizare, obligatorii la intervale de maxim 2 ani

Operaţii periodice, de revizie tehnică la instalaţia de utilizare, confirmate prin prezenta fişă (obligatorii la intervale de maxim 10 ani, după orice întrerupere a utilizării instalaţiei pentru o perioadă de timp mai mare de 6 luni şi după orice accident tehnic care poate afecta instalaţia)

  • Verificarea funcţionării cazanului în    parametrii     corespunzători;
  • Verificarea etanşeităţii cazanului;
  • Verificarea arzătorului;
  • Verificarea pompelor de circulaţie şi a vanelor motorizate;
  • Verificarea tensiunii de alimentare;
  • Înlocuirea pieselor defecte;
  • Instruirea şi informarea beneficiarului pentru buna funcţionare a echipamentelor.